Există o mulțime de filme, atât live, cât și fictive, care se bazează pe sexualitate și pot fi considerate  https://pornelos.com . Ele au loc adesea în locații exotice și există un accent mare pe actul sexual, de la începutul filmului până la sfârșit. În unele cazuri, totul este despre actul sexualității, în alte cazuri este vorba despre chimia dintre personaje.
O bătut pe Maimuță

David O Russell are patru filme în numele său. Debutul său, Spanking the Monkey, a câștigat prestigiosul premiu al publicului la Festivalul de Film de la Sundance din 1994. În cele din urmă, a fost achiziționat de Fine Line Features. Și deși nu este cel mai bun film din toate timpurile, este un debut destul de bun.

Spanking the Monkey este un exemplu minunat al înclinației regizorului pentru neașteptat. Și-a făcut filmul cu un buget redus, folosind granturi și donații de la prieteni și familie. Filmul este un amestec de filme moderne și clasice, evidențiind latura întunecată a umanității. Cu o performanță solidă a lui Jeremy Davies, Spanking the Monkey nu este pentru cei slabi de inimă.
Nimfoman

În ciuda faptului că majoritatea filmelor în limba engleză nu prezintă obsesia sexuală ca element important, cel mai recent film al regizorului Lars von Trier, „Nymphomaniac”, explorează libidoul masculin dintr-o perspectivă sulfuroasă. Filmul, lansat în două părți, urmărește un nimfoman autodiagnosticat, Joe, și încercarea ei de a-și depăși dorința compulsivă de parteneri sexuali.

„Nymphomaniac” îi prezintă pe Shia LaBeouf, Charlotte Gainsbourg și Stellan Skarsgard. Primul său „Volum” de două ore se deschide vineri, în timp ce versiunea de 5 ore urmează să apară pe 18 aprilie.

Filmul adoptă o poziție provocatoare asupra paradigmelor normative de gen. În special, pune la îndoială soarta copiilor care trăiesc într-o lume în care cuplurile domină.
Placinta Americana

American Pie este unul dintre cele mai faimoase filme de la începutul anilor 2000. Este o comedie sexuală care are o distribuție mare de ansamblu. Povestea se învârte în jurul a patru băieți de liceu care încearcă să-și piardă virginitatea înainte de absolvire.

Filmul a fost scris de Adam Herz, care era necunoscut în industria cinematografică la acea vreme. A început să scrie scenariul în timp ce se afla într-o excursie la schi în 1998. Șase săptămâni mai târziu, și-a terminat scenariul și a început să-l cumpere în studiouri.

American Pie a fost regizat de Paul Weitz și Chris Weitz. Avea un buget de 11 milioane de dolari. În cele din urmă, a încasat aproape un sfert de miliard de dolari la nivel mondial.
Orhidee sălbatică

Wild Orchid este un film erotic din 1989, cu Mickey Rourke în rol principal. Este o continuare a hitului 9 1/2 Weeks. Filmul îi mai are în distribuție pe Bruce Greenwood, Jacqueline Bisset și Assumpta Serna. Povestea se învârte în jurul lui Carre Otis, un model cunoscut la nivel internațional, care a ajuns la o afacere complicată.

Filmul a fost regizat de Zalman King, ale cărui credite includ 9 1/2 Weeks menționate mai sus. A fost reambalat de aceeași echipă de scriitori-producători. Pentru început, are suspecții obișnuiți: un proprietar de hotel șmecher, o asistentă și câțiva băieți marinari. Dar cea mai mare atracție a filmului este vedeta serialului. O tânără starletă înflăcărată.
Ochii larg închiși

Eyes Wide Shut este una dintre ultimele lucrări extraordinare ale lui Stanley Kubrick. Acesta este un film care te va pune pe ganduri. Este un film despre obsesia sexuală în rândul claselor bogate și puternice din Manhattan. Este și un film despre secretele de grup și paranoia.

„Eyes Wide Shut” se bazează pe novela „Traumnovelle” a lui Arthur Schnitzler din 1926, care înseamnă povestea de vis în franceză. Ca și în A Clockwork Orange, structura acestui film este remarcabil de similară.

Complotul implică un medic din înalta societate pe nume Dr. William Harford (Tom Cruise), care se luptă cu îndemnurile sale interioare. El găsește răspunsul în sex.

Filmul este regizat de Stanley Kubrick, care a petrecut aproape 46 de săptămâni la filmări. A terminat tăierea finală chiar înainte de moarte.
Filme sexuale din Buenos Aires

În trecut, Buenos Aires a fost unul dintre cele mai prolifice locuri pentru filme de sex. Una dintre cele mai cunoscute platforme a fost teatrul ABC. Teatrul a perceput 100 de pesos pentru filmele erotice. Până în anii 1980, teatrul a proiectat și drame și alte filme serioase.

În anii 1950, televiziunea a început să exercite presiuni asupra pieței filmelor. De atunci, industria a fost invadată de titluri străine. Cu toate acestea, au fost produse unele dintre cele mai bune filme argentiniene.

„Alanis” este despre o lucrătoare sexuală din Buenos Aires. Acest film este bazat pe un roman Jose Marmol. Acesta spune povestea unei mame singure care lucrează ca artist sexual.